Følg os på

Banker

Regnskaber og soliditetserklæringer. Fuldmagter og børsmeddelelser. Kundeinformation og forretningsbetingelser. Kontovilkår og kortbetingelser. Saldoudskrifter og garantier.

Vores opgaver for banker i Danmark og udlandet er meget varierede. Det kan være betingelser for hæve- og kreditkort eller almindelige forretningsbetingelser for forholdet mellem banken og privatkunder/erhvervskunder.

Regnskaber og børsmeddelelser er opgaver, som haster og kræver stor præcision. Det kan være tekster, som bliver bearbejdet lige frem til offentliggørelsen. Vi tilpasser oversættelsen løbende, så den fremmedsprogede version er klar til offentliggørelse samtidig med den danske version. Vi er altid opmærksomme på, at regnskaber for banker følger en særlig terminologi, som adskiller sig fra andre virksomheders regnskaber.

For privatkunder oversætter vi dokumenter som kontoudtog, erklæringer og garantier fra banken. Det kan være i forbindelse med visum- eller låneansøgninger. Når man søger visum til visse lande, er der krav om dokumentation for ansættelse, indkomst og tilhørsforhold, og her er det ofte relevant at oversætte kontoudskrifter.

Kontakt os

Brug kontaktformularen → eller kontakt os pr. e-mail for at få et uforpligtende tilbud. Vi behandler alt materiale fortroligt.

Vores projektledere sidder klar på tlf.
33 12 13 18, hvis du ønsker at høre nærmere om oversættelse, kvalitetssikring, translatørbekræftelse og legalisering mv.

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Invalid Input

Invalid Input

Vidste du, at…

Vi er certificerede translatører og har tavshedspligt?

Læs mere