Følg os på

Årsregnskaber

IFRS, IAS, årsregnskaber, grønne regnskaber, etiske regnskaber, balance og resultatopgørelse

Regnskabsoversættelse er en særskilt disciplin inden for den fagsproglige oversættelseskunst. Tidligere fyldte denne opgave meget i regnskabssæsonen, når virksomhederne offentliggjorde deres regnskaber på dansk, som hurtigt skulle efterfølges af en version på engelsk. Nu vælger mange virksomheder at aflægge regnskab på engelsk gennem deres revisionsfirma, men vi har stadig en række kunder, blandt andet organisationer, som vi laver regnskabsoversættelse for.

Mens der er lidt mindre efterspørgsel på regnskaber på engelsk, er der dog fortsat et behov for oversættelse til de øvrige større sprog som tysk, fransk, italiensk og spansk.

Til alle sprog oversætter vi også uddrag af regnskaber, f.eks. revisorerklæring, beretningsdelen eller noterne.

ad Astra Translatører har omfattende ekspertise inden for regnskabsoversættelse og var for nogle år siden ansvarlig for oversættelsen af de internationale regnskabsstandarder (IAS og IFRS) fra engelsk til dansk. En opgave, som udgjorde 500.000 ord, og som krævede fastlæggelse af ny terminologi, som skulle indføres i dansk lovgivning. Det gjorde vi i samarbejde med et panel af revisorer, og samarbejdet med fagfolk inden for relevante områder er generelt noget, der karakteriserer vores tilgang til fagsproglig oversættelse.

Kontakt os

Brug kontaktformularen → eller kontakt os pr. e-mail for at få et uforpligtende tilbud. Vi behandler alt materiale fortroligt.

Vores projektledere sidder klar på tlf.
33 12 13 18, hvis du ønsker at høre nærmere om oversættelse, kvalitetssikring, translatørbekræftelse og legalisering mv.

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Invalid Input

Invalid Input

Vidste du, at…

Vi er certificerede translatører og har tavshedspligt?

Læs mere