Følg os på

Udbudsmateriale

TED, OPP, ESPD, udbudsdokument, EU-udbud, kravspecifikation, udbudsmateriale, offentlige udbud, licitation og konkurrencer

Som translatører er vi ofte involveret i oversættelse af kravspecifikation og spørgsmål og svar relateret til udbuddet. Selve udbudsrammen ligger måske i et ESPD (European Single Procurement Document/Fælles europæisk udbudsdokument), men de præcise detaljer skal gerne oversættes, så tilbudsgiver kan lave et præcist og dækkende tilbud.

Vi hjælper også med tolkning, hvis ansøger eller tilbudsgiver ønsker at deltage i et spørgemøde eller informationsmøde vedrørende udbuddet.

Selv om rammen for udbud er fastsat – i hvert fald i europæisk regi – handler vores oversættelser af udbudsmateriale om alverdens tekniske forhold. Der er i sagens natur tale om detaljerede beskrivelser, som kræver en præcis oversættelse.

Kontakt os

Brug kontaktformularen → eller kontakt os pr. e-mail for at få et uforpligtende tilbud. Vi behandler alt materiale fortroligt.

Vores projektledere sidder klar på tlf.
33 12 13 18, hvis du ønsker at høre nærmere om oversættelse, kvalitetssikring, translatørbekræftelse og legalisering mv.

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Invalid Input

Invalid Input

Vidste du, at…

Vi er certificerede translatører og har tavshedspligt?

Læs mere